MemoryLab logo

Dutch EdTech scale-up MemoryLab brings adaptive learning technology to the world’s most competitive exam

In India nemen elk jaar ongeveer 500.000 aspiranten deel aan de UPSC Civil Services Examens. Minder dan duizend zullen uiteindelijk slagen. Een groot deel van deze examens bestaat uit basiskennis. Precies de kennis waar MemoryLab in is gespecialiseerd. 

Wij kondigen met trots de lancering aan van onze nieuwe leeromgeving, speciaal ontworpen voor UPSC-aspiranten in India. Dit leermiddel is ontstaan uit ons wetenschappelijk onderzoek in de cognitieve neurowetenschap en is in staat om zich aan te passen aan de individuele leerbehoefte van elke leerling.  Hiermee zorgt de technologie van MemoryLab ervoor dat oefenen het maximale resultaat oplevert.

Lokale expertise

We werken met een team van UPSC-coaches in India, die ervoor zorgen dat wij de meest optimale leeromgeving bieden. Deze experts brengen jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale onderwijsbehoefte met zich mee, volledig gericht op de voorbereidingen die nodig zijn voor de UPSC-examens.

Geen loze beloftes maar solide wetenschap

Aspiranten die gebruikmaken van het platform zullen ongeveer 25% hoger scoren dan bij een andere voorbereiding. Dit kunnen wij hard maken met een veelvoud aan wetenschappelijke studies. De kracht van onze wetenschappelijke benadering biedt een solide fundament, uniek in het landschap van digitaal leren.

Leren efficiënter en toegankelijker maken

“We zijn enthousiast om MemoryLab beschikbaar te maken voor UPSC-aspiranten in India,” zegt prof. dr. Hedderik van Rijn, oprichter van MemoryLab. “Onze missie is altijd geweest om leren wereldwijd effectiever en toegankelijker te maken. Met deze lancering zetten we een flinke stap in de goede richting. We geloven dat onze adaptieve leertechnologie, in combinatie met lokale expertise en een toegankelijk prijsmodel, een significant verschil kan maken in de voorbereidingsreis van alle UPSC-aspiranten.”

MemoryLab – de wetenschappelijke partner van het onderwijs

MemoryLab is sinds 2020 een belangrijke leverancier van adaptieve technologie in het onderwijs. Begonnen als spin-off vanuit de Rijksuniversiteit Groningen is dit bedrijf inmiddels in zes landen actief en helpt het jaarlijks meer dan 1.6 miljoen leerlingen om basiskennis beter te leren en met meer vertrouwen te studeren. MemoryLab is in Nederland vooral bekend onder het ‘SlimStampen’ label waarin samengewerkt wordt met innovatieve uitgeverij Noordhoff. 

Contact

Meer informatie op: upsc-memorylab.in of memorylab.nl

Voor mediavragen: saar@memorylab.nl (Saar Speijers, marketing manager)

Offerte aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in:

Of mail naar:

Aan de slag!

Wilt u meer weten?

Vul het onderstaande formulier in:

Of mail naar: